Home Sitemap Support Privacy beleid Disclaimer Contact Diensten Service Trainingen Leveringsprogramma Toepassingen Nieuws & Media Support Home Over Process Instruments Contact
Process Instruments B.V.
Spoelsterstraat 82 b
7481 KH Haaksbergen NL
Tel:  +31 (0)53 574 39 75
  Provider Of Analytical Innovative Instrumentation
Onze website is continue onder constructie. Eventuele op- of aanmerkingen stellen wij zeer op prijs.
Pi Water Quality Analysers Process Sensors Corp. Systech Instruments Ltd Ga naar vorige
Leveringsprogramma van Process Instruments

Process Sensors Corporation is een toonaangevende fabrikant van

state-of-the-art N.I.R. Online vochtmeters en sensoren, welke wereldwijd en in uiteenlopende industriële productieprocessen, de meest nauwkeurige en betrouwbare meetresultaten leveren en  een optimale kwaliteitscontrole waarborgen.

Process Instruments (UK) Ltd.  ontwikkelt en produceert innovatieve Water Quality Analysers vanuit de nieuwe vestiging in Burnly United Kingdom. Deze, onder ISO 9001 geproduceerde, instrumenten vinden hun toepassing o.a. bij de behandeling en opwerking van afval- en drinkwater, in de voedingsmiddelen-, de chemische- en papier industrie. Verder is er een uitgebreide reeks instrumenten beschikbaar voor toepassing in zwembaden en wellness centra.

1 2 1 2

Systech Instruments Ltd is een wereldwijde producent van vocht-, gas- en zuurstof analysers voor toepassingen in een breed scala van industrieën.

Voor het verpakken onder beschermde atmosfeer (MAP) levert Systech Instruments kooldioxide- en zuurstofanalysers en headspace gasanalysers.

Ten behoeve van de verpakkingsindustrie produceert Systech Instruments een reeks permeation analysers voor de bepaling van o.a. zuurstof- en / of waterdampdoorlaatbaarheid.